OfertaKS

OfertaKS

Разработчик liridon sokoli

  • Категория: Shopping
  • Дата выхода: 2018-01-12
  • Текущая версия: 1.0.2
  • Adult рейтинг: 4+
  • Размер файла: 45.97 MB
  • Разработчик: liridon sokoli
  • Совместимость: Требуется iOS 9.0 или выше.

Описание приложения

Aplikacioni i OfertaKs në platformën iOs, ku mundëson navigim më të lehtë dhe më të shpejtë të shpalljeve, gjithashtu e lehtëson mundësin e postimit të shpalljeve . Aplikacioni i OfertaKs lidhet gjithashtu edhe me lokacionin tuaj ku mundëson të shfaqen të gjitha shpalljet që janë afër jush. Si dhe shumë mundësi tjera. OfertaKs.com

Скриншоты

keyboard_arrow_up